четверг, 27 февраля 2020 г.

Школа передового досвіду


 26 лютого 2020 року Олександр Паржницький, директор Науково-методичного центру професійно-технічної освіти у Запорізькій області взяв участь у  школі передового досвіду  з теми  «Проведення  психолого-педагогічного мінімуму для працівників, які здійснюють професійне навчання на виробництві».
Людмила Василега, директор Департаменту розвитку персоналу та кадрової політики акціонерного товариства «Українська залізниця» ознайомила учасників з нормативно-правовой базою професійного  навчання та дуальною формою здобуття освіти.
Олександр Паржницький, наголосив на актуальність застосування законодавства у сфері професійної підготовки кваліфікованого робітника та поділився своїми думками з приводу організації професійного навчання на виробництві.  Пан Олександр подякував присутнім за плідну роботу та висловив сподівання на продовження продуктивного діалогу.








1 комментарий:

  1. According to Stanford Medical, It's in fact the ONLY reason this country's women get to live 10 years longer and weigh an average of 42 lbs lighter than us.

    (By the way, it is not related to genetics or some secret diet and absolutely EVERYTHING around "HOW" they are eating.)

    BTW, I said "HOW", and not "WHAT"...

    Tap this link to discover if this little test can help you decipher your true weight loss possibility

    ОтветитьУдалить