четверг, 7 декабря 2023 г.

Всеукраїнський вебінар «Психолого-педагогічні інструменти для вдосконалення інклюзивно-освітнього середовища»

 На тлі сучасних викликів та завдань, пов’язаних з інклюзивною освітою, важливо висвітлювати ключові реалії та перспективи цього напрямку. Тому, 07 грудня 2023 року, Науково-методичним центром професійно-технічної освіти у Запорізькій області  відбувся Всеукраїнський вебінар «Психолого-педагогічні інструменти для вдосконалення інклюзивно-освітнього середовища».

Метою проведення вебінару був обмін досвідом колег з організації та контенту освітнього процесу в умовах воєнного стану.

Захід відкрив,  директор НМЦ ПТО у Запорізькій області,  Олександр ПАРЖНИЦЬКИЙ, який побажав, щоб ця зустріч стала  плідною площадкою для вдосконалення підходів в умовах сьогодення.

Модератор вебінару, Лариса ДВОЄНОСОВА, методист НМЦ ПТО у Запорізькій області, впевнена, що обмін думками та досвідом сприятиме створенню більш рівних можливостей для всіх учасників освітнього процесу. Теми є актуальними і  покликані розширити горизонти та надати нові можливості для вдосконалення педагогічної практики.

Детальнішеhttp://nmc-pto.zp.ua/vseukrainskyy-vebinar-psykholoho-pedahohichni-instrumenty-dlia-vdoskonalennia-inkliuzyvno-osvitnoho-seredovyshcha/






Комментариев нет:

Отправить комментарий