Відповідь на це запитання дає кулінарний експерт та співзасновник ресторану української кухні “100 років тому вперед” 
Ievgen Klopotenko
.Він називає три причини, чому профтех - це круто:
 По-перше, це дуже швидко. Навчання може тривати від 6 місяців до 3-х років
 По-перше, це дуже швидко. Навчання може тривати від 6 місяців до 3-х років По-друге, під час навчання можна проходити оплачувану виробничу практику та отримувати стипендію
 По-друге, під час навчання можна проходити оплачувану виробничу практику та отримувати стипендію По-третє, навчання є безкоштовним і надається гуртожиток
 По-третє, навчання є безкоштовним і надається гуртожитокНе бійтеся перетворити ваш талант у справжню професію! Вступайте до профтеху! 
 
Комментариев нет:
Отправить комментарий