суббота, 4 апреля 2020 г.

Підбірка корисних онлайн-ресурсів


✅ Онлайн платформа Prometheus пропонує  підготуватись до тесту з української мови та літератури, історії України, математики та англійської мови. На платформі можна знайти не лише курси до ЗНО, а й інші цікаві можливості.


✅ На телеканалі «Рада» та на Youtube-каналі Міністерства освіти й науки можна переглянути кілька уроків із української мови та літератури.

✅ Міжнародний онлайн-проєкт Coursera відкрив доступ до понад 3800 курсів і 400 спеціалізацій (до 31 липня). Переважно відкрили курси тих університетів, освітній процес яких постраждав через карантин. Можна навчитись чому завгодно.

✅ Виступи з TEDxKyiv – відеобібліотека з цікавими лекціями про все на світі.

✅ Ще один крутий майданчик із лекціями – проєкт WiseCow. Небанальні розмови про кіно, музику, літературу, історію та моду.

✅ Освітній ресурс Khan Academy позиціонує себе як можливість здобути освіту всім із будь-якого куточка планети. Можна знайти модулі з безлічі предметів – на будь-який смак.

✅ Освітній хаб EduHub.in.ua відкрили вільний доступ до 9 своїх лекції за темами: «Управління людьми і проєктами», «Емоційний інтелект», «Персональна ефективність», «Продажі і комунікації», «Мистецтво викладання», «Школа HR», «Діти покоління Z», «Екологія», «Чесна країна».

✅ Платформа EDX дозволяє пройти онлайн-курси від топових світових університетів. Цікаво те, що там є великий вибір рідкісних мов для вивчення, спеціалістів з яких на ринку не так багато. Тож, якщо ви хочете опанувати рідкісну професію – це хороший варіант.

✅ Чудовий безкоштовний варіант від Google для вивчення онлайн-маркетингу. Можна навіть отримати сертифікат, який добре схвалюється роботодавцями. Курси досить прості та з цікавою «гуглівською» графікою.



#карантин_запоріжжя #залишайтесь_вдома
за матеріалами  @svoboda_radio 

Комментариев нет:

Отправить комментарий