четверг, 13 июня 2019 г.

Інтернет-марафон «Стажування педагога в сучасних умовах компетентнісного підходу»


Стажування здійснюється з метою формування і закріплення на практиці професійних компетентностей, здобутих у результаті теоретичної підготовки, щодо виконання завдань і обов'язків на займаній посаді, засвоєння передового досвіду, формування особистісних якостей для виконання професійних завдань на новому, більш високому, якісному, рівні в межах певної професії.
12 червня 2019 року у Науково-методичному центрі професійно-технічної освіти у Запорізькій області відбувся Всеукраїнський Інтернет-марафон за темою «Стажування педагога в сучасних умовах компетентнісного підходу».

У заході взяли участь педагогічні працівники таких закладів професійної освіти Запорізької області: ДНЗ «Мелітопольське вище професійне училище», ДНЗ «Бердянський машинобудівний професійний ліцей», ДНЗ «Запорізький політехнічний центр професійно-технічної освіти», ДНЗ «Мелітопольський багатопрофільний центр професійно-технічної освіти», ДНЗ «Дніпрорудненський професійний ліцей».  До Інтернет-марафону долучилися колеги інших областей країни, а саме з: Кіровоградської, Миколаївської та Харківської.
Онлайн-захід відкрила Світлана Петерик, заступник директора з навчальної роботи Науково-методичного центру професійно-технічної освіти у Запорізькій області. Під час свого виступу вона звернула увагу на актуальність  питання стажування педагогічних працівників ЗП(ПТ)О та побажала всім учасникам плідної праці, творчого успіху й наснаги. 
Більше інформації за посиланням https://vebinar-nmc.blogspot.com/

Комментариев нет:

Отправить комментарий