среда, 29 мая 2024 г.

Всеукраїнський вебінар на тему «Розбудова стратегій успішного майбутнього: профорієнтація під час воєнного стану».

 Профорієнтація завжди відіграє важливу роль у визначенні життєвого шляху та професійного розвитку особистості. Її значення стає ще більш критичним в умовах воєнного стану, коли обставини можуть раптово змінюватися. Оскільки воєнний стан може тривати певний час, профорієнтаційні програми мають бути гнучкими та здатними адаптуватися до мінливих умов. У таких умовах профорієнтація стає надзвичайно важливою для багатьох людей, надаючи майбутнім вступникам можливість зробити обґрунтований вибір професії, яка відповідає їхнім здібностям та інтересам, а також допомагаючи їм пристосуватися до змін на ринку праці.

Тому, 29 травня 2024 року Науково-методичним  центром  професійно-технічної освіти у Запорізькій області проведений  Всеукраїнський вебінар на тему «Розбудова стратегій успішного майбутнього: профорієнтація під час воєнного стану».

У заході взяли участь, як спікери, представники закладів освіти таких областей: Вінницької, Дніпропетровської, Запорізької, Івано-Франківської, Сумської, Тернопільської та Харківської.

Детальніше на сайті НМЦ ПТО у Запорізькій області 



1 комментарий: