пятница, 26 апреля 2024 г.

Вебінар «Підсумки евалюації вебсайтів ЗП(ПТ)О Запорізької області – 2024»

 


У зв’язку з воєнним станом у країні, відбувається переосмислення у виборі напрямків навчання та професійній діяльності серед населення, яке потребує кваліфікованих фахівців. Це підвищує значення системи професійної освіти, зокрема у сучасних умовах. Важливою складовою її ефективності стає активна робота вебсайтів закладів професійної освіти, які виконують роль інформаційного центру та платформи для профорієнтації.
Тому 26 квітня 2024 року, НМЦ ПТО у Запорізькій області, проведено обласний вебінар на тему «Підсумки евалюації вебсайтів закладів професійної (професійно-технічної) освіти Запорізької області – 2024».




У роботу експертної групи були запрошені спеціалісти, які мають відповідний досвід і знання в галузі IT-технологій, а саме:
Олександр ПАРЖНИЦЬКИЙ, директор Науково-методичного центру професійно-технічної освіти у Запорізькій області.
Роман ШУМАДА, завідувач обласного науково-методичного центру моніторингових досліджень якості освіти КЗ «Запорізький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» ЗОР.
Лариса ДВОЄНОСОВА та Світлана ГРИТЧИНА, методисти Науково-методичного центру професійно-технічної освіти у Запорізькій області.
Докладніше: 
http://nmc-pto.zp.ua/vebinar-pidsumky-evaliuatsii-vebsaytiv-zp-pt-o-zaporizkoi-oblasti-2024/



Комментариев нет:

Отправить комментарий