четверг, 17 ноября 2022 г.

Всеукраїнський вебінар на тему «Веб-середовище як запорука привабливості робітничих професій серед молоді»

 


17 листопада 2022 року  Науково-методичним  центром  професійно-технічної освіти у Запорізькій області проведений  Всеукраїнський вебінар на тему «Веб-середовище як запорука привабливості робітничих професій серед молоді».

У заході взяли участь, як спікери, представники закладів освіти таких областей: Дніпропетровської, Запорізької, Полтавської  та Харківської.

Вебінар відкрила  Лариса ДВОЄНОСОВА, методист НМЦ ПТО у Запорізькій області, наголосивши на актуальності обраної теми, побажала учасникам наснаги та плідної співпраці.

А також звернула увагу,  що усі спікери заходу знаходяться у безпечному місці, тому мають можливість доповідати під час тривоги. І порекомендувала учасникам знаходитись у безпеці під час повітряної тривоги.

Під час онлайн-заходу доповідачі ознайомили присутніх із такими темами:

«Використання цифрових інструментів візуалізації для популяризації робітничих професій серед молоді», Наталя ОСІНА, методист Науково-методичного центру професійно-технічної освіти  у Запорізькій області.

«Використання сервісу Liveworksheets – створення інтерактивних робочих листів і робочих зошитів для навчання», Ольга ГРИГОРОВА, методист Науково-методичного центру професійно-технічної освіти  у Харківській області.

«Веб-середовище як запорука привабливості робітничих професій серед молоді», Сергій ЮРОВИЧ, практичний психолог Нікопольського професійного ліцею.

«Використання сервісів ресурсу «Всеосвіта» при підготовці кваліфікованих робітників за змішаною формою навчання», Сергій СИДОРЕНКО, викладач професійно-технічного училища №44 м. Миргорода.

«Цифровий навчальний контент як ефективний засіб при підготовці кваліфікованих робітників будівельних професій», Надія ВИСОЧИНЕНКО, викладач ДНЗ «Запорізьке вище професійне училище».

«Вебресурси у забезпеченні уроку теоретичного навчання будівельних технологій», Наталя ОРЕЛ, викладач ДНЗ «Запорізьке вище професійне училище».

На завершення вебінару, модератор - Лариса ДВОЄНОСОВА, подякувала спікерам за змістовні й корисні доповіді, а учасникам –  за підтримку та активну участь  у вебінарі. 

Кожен з нас знаходиться на освітянському фронті та робить великий вклад у майбутнє нашої незалежної, вільної держави. Віримо в Збройні Сили України та нашу Перемогу. 

Більше фото у фейсбук спільноті


Комментариев нет:

Отправить комментарий