среда, 5 мая 2021 г.

ІІІ етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед здобувачів професійної (професійно-технічної) освіти з професії з професії «Машиніст тепловоза»


05 травня 2021 року
розпочався перший день ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед здобувачів професійної (професійно-технічної) освіти з професії з професії «Машиніст тепловоза», кваліфікація «Помічник машиніста тепловоза». Представником від Запорізької області у конкурсі виступив учень ДНЗ «Запорізький професійний ліцей залізничного транспорту», Іван Усенко.

На відкритті був присутній Олександр Паржницький, директор Науково-методичного центру професійно-технічної освіти у Запорізькій області.

Через карантин фінал Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності відбувається онлайн у дистанційному режимі.


З вітальним словом виступили:

Ірині Шумік, генеральний директор директорату професійної освіти Міністерства освіти і науки України;

Віктор Паржницький, начальник відділу науково-методичного забезпечення професійної освіти Інституту модернізації змісту освіти;

Василь Дорош, директор Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Вінницькій області та інші.

Згідно з графіком конкурсу в онлайн режимі проведено теоретичний тур: виконання конкурсного випробування за допомогою онлайн-тесту.

Перше завдання практичного туру виконувалось учасниками почергово і полягало у «Розбиранні, збиранні та вимірюванні параметрів автозчепу СА-3».


Журі Конкурсу спостерігало за відеотрансляцією виконання учасниками Конкурсу завдання практичного туру, здійснювало оцінювання правильності виконання трудових прийомів та умінь працювати з інструментом і дотримання норм охорони праці та санітарії.

Першу частину конкурсу завершено, 06 травня 2021 року відбудеться друга, яка складатиметься із двох практичних завдань.

Бажаємо Івану Усенко перемоги!

Більше фото на сайті НМЦПТО у Запорізькій області

Комментариев нет:

Отправить комментарий