понедельник, 12 апреля 2021 г.

Верстатник широкого профілю

 13 квітня 2021 року розпочався ІІІ етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед здобувачів професійної (професійно-технічної) освіти з професії «Верстатник широкого профілю», у якому беруть участь переможці II етапу конкурсу з 16 областей України та м. Київ.

Через карантин фінал Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності відбувається онлайн у дистанційному режимі.
Організатори конкурсу: Міністерство освіти і науки України, Інститут модернізації змісту освіти МОН України, Департамент освіти і науки Запорізької облдержадміністрації та Науково-методичний центр професійно-технічної освіти у Запорізькій області.
Згідно з графіком конкурсу в онлайн режимі була проведена ідентифікація учасників.
З вітальним словом виступив Ігор Гарбарук, заступник Міністра освіти і науки України, в якому зазначив о важливості проведення таких конкурсів в умовах боротьби з пандемії COVID-19 та наголосив, що переможці отримають стипендію Президента України.
На відкритті конкурсу зі словами привітання звернулась Ірині Шумік, генеральний директор директорату професійної освіти Міністерства освіти і науки України.

Олександр Паржницький
, директор Науково-методичного центру професійно-технічної освіти у Запорізькій області, представив журі та ознайомив з умовами проведення конкурсу.
Ігор Бойко, начальник цеху з технічної частини АТ «Мотор Січ», голова журі, розпочав проведення теоретичного туру, де учасники виконували тестове завдання на ПК у додатку Google Classroom.
Нагадуємо, що практичний тур буде проходить з 14 по 16 квітня у режимі онлайн, де кожен учасник виконуватиме завдання в режимі постійного відеозв’язку з журі, а ще його супроводжуватиме технічний фахівець та асистент.


Комментариев нет:

Отправить комментарий